Mat i naturen januari 21, 2018januari 21, 2018 | 0 Comment Kanadensisk bannock med rökt renhjärta stekt i smör och lingon. Dela det här:E-postGillaGilla Laddar in … Relaterade Inläggsnavigering PREVIOUS Previous post: Ågesta ängar med Doris och MollyNEXT Next post: En ny lunch med Anders Related Posts Besök på Nynäshamns ångbryggeriBesök på Nynäshamns ångbryggeri En sen födelsedags present är provning och visning på Nynäshamns Ångbryggeri. Tack Anders och Maria! READ MOREREAD MORE Ett nytt sätt att ugnsbaka potatisEtt nytt sätt att ugnsbaka potatis I Facebook gruppen Gastronomer i Sverige fanna jag detta sätt att ungssteka potatis. Man utnyttjar kemi för att få en skorpa på potatisen. Se länk: Bästa potatisen i unga READ MOREREAD MORE
Besök på Nynäshamns ångbryggeriBesök på Nynäshamns ångbryggeri En sen födelsedags present är provning och visning på Nynäshamns Ångbryggeri. Tack Anders och Maria! READ MOREREAD MORE
Ett nytt sätt att ugnsbaka potatisEtt nytt sätt att ugnsbaka potatis I Facebook gruppen Gastronomer i Sverige fanna jag detta sätt att ungssteka potatis. Man utnyttjar kemi för att få en skorpa på potatisen. Se länk: Bästa potatisen i unga READ MOREREAD MORE