Mat i naturen januari 21, 2018januari 21, 2018 | 0 Comment Kanadensisk bannock med rökt renhjärta stekt i smör och lingon. Dela det här:E-postGillaGilla Laddar in … Relaterade Inläggsnavigering PREVIOUS Previous post: Ågesta ängar med Doris och MollyNEXT Next post: En ny lunch med Anders Related Posts Juldagen 2019Juldagen 2019 Efter en fin Julafton med familj och god mat är det nu Juldagen. Dagen då man får leka med sina julklappar. Min leksak är en mattork. Så idag har det READ MOREREAD MORE Min första sågMin första såg Sågen är tillverkad med hjälp av endast kniv, yxa, navare och sågbladet. Ett litet pilligt jobb. READ MOREREAD MORE
Juldagen 2019Juldagen 2019 Efter en fin Julafton med familj och god mat är det nu Juldagen. Dagen då man får leka med sina julklappar. Min leksak är en mattork. Så idag har det READ MOREREAD MORE
Min första sågMin första såg Sågen är tillverkad med hjälp av endast kniv, yxa, navare och sågbladet. Ett litet pilligt jobb. READ MOREREAD MORE